Kalandtúra a konfirmandusokkal – élménybeszámoló

„Isten kezében vagyok” – ezt a címet adtuk a 2020. október 17-én megrendezésre került konfirmandus-kirándulásunknak, amelyet Győr-Bakonybél-Csesznek háromszögben tehettünk meg. A győri gyülekezőt követően több autóval vágtunk neki a bakonybéli monostortemplom felé vezető útnak, ahol egy rövid áhítattal, énekléssel és imádsággal kezdtük a napot. Isten igéje a Mt.16,24-25 alapján szólt hozzánk és bátorított bennünket a Krisztust követő életre. Az áhítat után átsétáltunk a Pannon Csillagdába, ahol a végtelen univerzumot hozták közel a számunkra. Rácsodálkozhattunk az emberiség nagy felfedezéseire, a Tejútrendszer csodáira és hívő emberként arra is, hogy milyen nagy gonddal, pontossággal, precizitással tervezett meg Isten mindent ebben a végtelenségben. Miután (gondoltban) végig jártuk az általunk ismert világegyetemet éhségünk csillapítására átmentünk Csesznekre ahol is már a finom, gőzölgő csülökkel vártak bennünket. Örömmel mondhatom, hogy nem maradtunk éhesek. :-)

Miután elköltöttük az ebédet a nap legkalandosabb része következett, az íjászat. A csapat többsége még nem fogott a kezében íjat ezért fontos volt az alapoktól kezdeni az ismerkedést ezzel a sporttal. A kellő bemelegítés és bizonytalan mozdulatok után nem sokkal, csak úgy suhantak a nyilak a szalmabálákba és a nyílfogókba. Örömmel, kissé kifáradva indultunk haza, de szívünk telis-tele volt hálával. Köszönjük az Úrnak, hogy lehetővé tette számunkra ezt a csodálatosan kalandos napot! :-)

Strifler Zoltánné segédlelkész

 

Miután elköltöttük az ebédet a nap legkalandosabb része következett, az íjászat. A csapat többsége még nem fogott a kezében íjat ezért fontos volt az alapoktól kezdeni az ismerkedést ezzel a sporttal. A kellő bemelegítés és bizonytalan mozdulatok után nem sokkal, csak úgy suhantak a nyilak a szalmabálákba és a nyílfogókba. Örömmel, kissé kifáradva indultunk haza, de szívünk telis-tele volt hálával. Köszönjük az Úrnak, hogy lehetővé tette számunkra ezt a csodálatosan kalandos napot!