Adományok indítása

2022-03-16

Kedves Testvérek! Ma reggel elindítottuk a Református Szeretetszolgálat budapesti raktárába a gyülekezetünkben eddig gyűjtött tárgyi adományokból álló kb 13m3-nyi 940 kg.-os szállítmányt.

Tartós élelmiszerek, takarók, matracok, babakocsik, tisztító- és tisztálkodó szerek, gyermekjátékok és gyógyszerek is. Minden adományozónak hálás köszönet. Az Úr legyen mindenkor a rászorulókkal és az őket helyben segítő testvérekkel egyaránt!

Szomorú, hogy a gyűjtés továbbra is aktuális, mi is folytatjuk.

A templomi hirdetésben elhangzott, a Szeretetszolgálat munkatársa kérte hogy ruhaneműt ne küldjünk, még gyerekholmikat sem tudnak fogadni a raktárakban, ezek olyan nagy számban gyűltek össze. Minden más ami segíthet mehet, a gyógyszerektől a higiéniai termékeken keresztül a tartós élelmiszereken át a párnák, ágyneműk, takarókig, stb. Természetesen a pénzadomány az egyik legegyszerűbb adakozási forma, mégis célzottan és hatékonyan tud segíteni, amelyet szintén a Magyar Református Szeretetszolgálatnak is küldhetnek az adakozók, illetve küldünk, amennyiben az egyházközségünkön keresztül történik az adományozás.

Áldás, békesség!