Segítsünk adakozásban és imádságban a földrengésben károsult Horvátországban élő testvéreinknek!

2021-01-17

Egyházközségünk Elnökségének és az Alapítványunk Kuratóriumának felhívása:

Kedves Testvérek!

Segíthetek? – hangzik a visszafogott kérdés, ha lépcsőn vagy úttesten bizony­talan léptű, idős embert szólítunk meg.

Segíthetünk? – halljuk testvéri, baráti közösségben, ha úgy érezzük, a legki­sebb segítség is, az együttérzés is, a figyelmesség is gyógyír a tanácstalanság-ban vergődő társnak.

Segítsetek! – hangzik a felszólítás, mert a karanténok terhét is megsokszoroz­za az összedőlt otthon láttán érzett fájdalom!

Bizonyára mindenki hallotta, hogy Baranyában megrezzent a föld, Horvátországban pusztított a földrengés.

 
A Református Szeretetszolgálat kéréssel fordult mindannyiunkhoz, mivel segíteni szeretne az újjáépítésben. Csúzától Harasztiig több református gyülekezetnek van szüksége a mi támogatásunkra is.

Ezért gyülekezetünk és alapítványának az "EGYMÁS TERHÉT HORDOZZÁTOK" Alapítványnak a kuratóriuma, azon kéréssel fordul a Testvérekhez, hogy mindenki, aki szeretne és megteheti, lehetőségéhez mérten adakozzon e cél érdekében.

Ezt vagy az Egyházközségünk alábbi bankszámlájára, csekkjére vagy az Alapítvány számlaszámára, csekkjére lehet megtenni, legkésőbb 2020. január 28-ig. A befolyt összeget a hónap végéig szeretnénk eljuttatni a rászorulóknak.

(A közleménybe szíveskedjenek feltüntetni, hogy a földrengés károsultjainak szánják az adományt.)

„EGYMÁS TERHÉT HORDOZZÁTOK” Alapítvány: 11737007-20584003 ( OTP Bank )

Győri Református Egyházközség- 10918001-00000040-29340004 ( UniCredit Bank)

Köszönjük az imádságokat is, melyekben a Horvátországban élő  testvéreink nehéz sorsát, gondjait visszük az Úristen elé.

Áldás, Békesség!