Nyári programelőzetes

2018-05-31

Kedves Testvérem! Előzetesen hirdetjük az előttünk álló nyári programjainkat!

Szeretettel hívunk és várunk!

1. Ez évben is szervezünk hittanos tábort július 2-6. között, hétfőtől péntekig, az evangélikus új gyülekezeti teremben. Szeretettel várjuk a jelentkezéseket a lelkészi hivatalban.

2. A REND találkozót ebben az évben Kaposváron szervezi meg a somogyi egyházmegye június 29-július 1-ig. Jelentkezni május 23-ig lehet a kijáratnál található jelentkezési lap leadásával, és az igényelt étkezések árának befizetésével.

2. A Dunántúli Református Egyházkerület ifjúsági táborának szervezői várják a fiatalokat 2018. július 09.-14. (hétfő-szombat) között a balatonfenyvesi Református Gyermek és Ifjúsági Üdülőbe (Balatonfenyves-Alsó, Mária utca 54.). Az ifi tábor konfirmált fiataloknak szól (7-13. osztály). Táborunk a Kinek és minek hiszel?

4. A Dunántúli Református Egyházkerület 2018-ban is megszervezi az Egyházkerület területén lévő gyülekezetek családjai számára Családos Hetét, melyre idén is Balatonfenyvesen, a Magyarországi Református Egyház Gyermek és Ifjúsági Üdülőjében kerül sor (Balatonfenyves-Alsó, Mária u. 54.). Az időpont: július 2-7. (Hétfőtől szombatig.)  A hét címe: „Akik az Úrban bíznak.”

Áldás, békesség!