Református Jótékonysági Szüreti Bál

2016-09-08

Kedves Testvérünk! Szeretettel várjuk a Győri Református Egyházközség, valamint az Egymás Terhét Hordozzátok Alapítvány közös szervezésében megvalósuló Első Győri Református Jótékonysági Szüreti Bálra.

Az első alkalommal életre hívott rendezvény időpontja 2016. szeptember 17, helyszíne a Révész étterem új nagyterme lesz.

 A bál jó hangulatához hozzájárul Nagy Balázs, a Győri Nemzeti Színház művésze, aki zenés műsorával szórakoztatja a résztvevőket.

 A bálon tombola árusításra is sor kerül, melynek bevételét jótékony célra fordítjuk.

Ezúton szeretnénk kérni Önt, hogy amennyiben megteheti, tombola felajánlásával szíveskedjen hozzájárulni a rendezvény színvonalas lebonyolításához. Természetesen a díjat felajánló magánszemélyek/vállalkozások nevét feltüntetjük honlapunkon, valamint a bál teljes időtartama alatt egy kivetítőn is megjelenítjük.

Pénzbeli támogatásokat is szívesen fogadunk, hiszen a bálunknak jótékony célja gyülekezeti termünk felújítása. A pénzbeli támogatók részére az Alapítvány adójóváírásra alkalmas támogatói igazolást állít ki.

A belépőjegy ára: 6.500 Ft/fő

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 9.

Részvételi szándékát, kérjük, a jelentkezési lap kitöltésével, valamint a részvételi díj befizetésével a Győri Református Egyházközség Lelkészi Hivatalában szíveskedjen jelezni.

A jelentkezési lap ITT tölthető le.

Elérhetőségeink:

Cím: 9025 Győr, Kossuth Lajos u. 9.

Telefonszám: 06 96 337 323

E-mail:

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk!

 

Amennyiben tombola felajánlást kíván tenni, kérjük, hogy a tombolatárgyat szintén a lelkészi hivatalban, telefonos egyeztetés alapján szíveskedjen leadni a jelentkezési határidőig.

Telefonszám: 06 96 337 323

Tombolatárgy felajánlással kapcsolatos kérdések esetén kérjük, az alábbi telefonszámon érdeklődjön:

06-20/280-31-98

 

Szeretettel várjuk rendezvényünkön!

 

Győri Református Egyházközség